Πορτογαλία – Τσεχία: Αυτό το Over βγάζει μάτι

Η εποχή Euro 2024 ξεκίνησε στα γήπεδα της Γερμανίας και εμείς απολαμβάνουμε τη διοργάνωση στη μεγάλη οθόνη. Όσοι ασχολείστε με το σπορ που λέγεται στοίχημα, μας νιώθετε στο 100%.

Η δράση μεταφέρεται στον 6ο όμιλο και στον αγώνα Πορτογαλία – Τσεχία (18/6 22:00).  Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο μπαίνει ως η καλύτερη των προκριματικών. Και όχι άδικα. Τερμάτισε αήττητη στον δέκατο όμιλο για τα προκριματικά με 30 βαθμούς, έχοντας 10/10 νίκες και 36-2 στα γκολ. Αναμφίβολα έχει το ρόλο του φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά σε έναν όμιλο όπου λογικά δεν έχει αντίπαλο. Τουρκία, Τσεχία, Γεωργία δεν δείχνουν ικανές να αφήσουν εκτός τους Πορτογάλους και αναμένουμε να το επιβεβαιώσουν εντός αγωνιστικού χώρου. Η έλευση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τον Ιανουάριο του 2023 έχει μόνο θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του σκοράρει αρκετά, ενώ το σύνολο που έχει στα χέρια του συνδυάζει ποιότητα και ταλέντο. Εξάλλου, αν ρίξουμε μια ματιά στα τελευταία αποτελέσματα που έχει η Εθνική Ομάδα από την Ιβηρική χερσόνησο θα κατανοήσουμε απόλυτα την αλλαγή στην προσέγγιση των παιχνιδιών.

Αντίπαλος των Πορτογάλων για την πρώτη αγωνιστική του Euro 2024 είναι η Τσεχία. Δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει απευθείας θέση στους ομίλους καθώς τερμάτισε 2η  στον πέμπτο προκριματικό όμιλο, πίσω από την Αλβανία. Ισόπαλη με 15 πόντους, αλλά ηττήθηκε 3-0 στα Τίρανα και έτσι έχασε την πρωτιά. Θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση, όμως έχουν δύσκολο έργο στο πρώτο ματς απέναντι σε μια ομάδα την οποία δεν έχουν κερδίσει από το 1996. Στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν γνωρίσει δύο ήττες (0-4, 2-0) για το Nations League το 2022. Δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί πίσω η Τσεχία, με τη στατιστική να επιβεβαιώνει το παραπάνω σχόλιο. Έχει σκοράρει στα δέκα από τα τελευταία δεκαπέντε παιχνίδια της σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Η απάντηση λοιπόν στην απορία «τι να παίξω σήμερα» είναι Over 2,5 γκολ στο ελκυστικό 1.80 που το προσφέρουν οι εταιρίες.