Αντίπαλοι ΠΑΟΚ : Το διαφορετικό προφίλ των Μπόρατς Μπάνια Λούκα και Εγνατία

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία) – Εγνατία (Αλβανία), όπως προέκυψε από τη κλήρωση, για τον 2ο προκριματικό γύρου του Champions League.

Πέρα της αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων εμείς στο GoSerres θέλουμε να σταθούμε στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των συλλόγων και κυρίως τι να αναμένουν να συναντήσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Μπόρατς

Διαβάζει κανείς Βοσνία και σκέφτεται τι πέρασε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και αμέσως νιώθει ότι θα πάει ο ΠΑΟΚ σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Δεν ισχύει αυτό. Ακριβώς το αντίθετο!

Η Μπόρατς προέρχεται από τη Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας και εκεί το κλίμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι εντελώς διαφορετικό. Στην Μπάνια Λούκα αν πεις «Γκρέτσκα» ανοίγουν οι πόρτες…

Θα βαρεθείς να ακούς το «χάλο μπράτε» που σημαίνει γειά σου αδερφέ!

Το πλέον φίλο Ελληνικό σημείο της γης θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί η Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας και η πρωτεύουσά της είναι η όμορφη Μπάνια Λούκα!

Εγνατία

Η άλλη πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ αποτελεί τη νέα δύναμη στο αλβανικό ποδόσφαιρο. Με τρομερές επενδύσεις μέχει και σε νέο ολοκαίνουργιο γήπεδο, αλλά μικρό, το Arena Egnatia. Ο αγώνας θα γίνει λογικά στο Air Albania των Τιράνων και εκεί θα βρει φανατικό εναντίο του κοινό ο ΠΑΟΚ.

Αυτά τα λίγα κρίναμε σημαντικά να τα γνωρίζει ο φίλος του ΠΑΟΚ, ειδικά όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν.

Συμπέρασμα, όποιος βρεθεί στην Μπάνια Λούκα θα το απολαύσει!