Σλάβια Πράγας – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: Με αύρα φαβορί οι γηπεδούχοι

την Τσεχία και την Πράγα η Σεν Ζιλουάζ θα φιλοξενηθεί από την έμπειρη Σλάβια με στόχο να πάρει όσο καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί ενόψει της ρεβάνς στο Βέλγιο μία εβδομάδα μετά. Μπορεί στο ζευγάρι αυτό οι Τσέχοι να φιγουράρουν ως φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες, παρόλα αυτά δεν θα έχουν εύκολο έργο.

Η Σεν Ζιλουάζ προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη Μπέρσχοτ με 3-1. Λίγες εβδομάδες πριν κατόρθωσε και κατέκτησε και το σούπερ καπ Βελγίου, στον τελικό απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ με 2-1. Φέτος, με νέο προπονητή στον πάγκο, τον άπειρο Σεμπαστιάν Ποκονιόλι θέλει καταρχάς να διεκδικήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, ενώ στόχο αποτελεί και η πορεία στην Ευρώπη. Για νέα ομάδα δείχνει καλά δείγματα, επενδύοντας αρκετά στην άμυνα της, μιας και έχει χάσει τους Αμούρα και Νίλσον, οι οποίοι «κουβάλησαν» την επίθεση της ομάδας την περασμένη σεζόν. Οπότε η επίθεση της αποτελεί μεγάλο στοίχημα.

Η Σλάβια έχει ξεκινήσει και εκείνη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, στα οποία μέτρησε 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Τα τελευταία χρόνια με τον Τριπικόφσκι στον πάγκο της η Σλάβια έχει αποτελέσει αρκετές φορές την ευχάριστη έκπληξη στην Ευρώπη, έχοντας πολύ καλές παρουσίες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Στην 7η του χρονιά ο Τσέχος προπονητής στην ομάδα, θέλει αρχικά να την επαναφέρει στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της.

Οι αναλύσεις αγώνων, παρουσιάζουν ως φαβορί τους γηπεδούχους. Η αλήθεια είναι πως βάσει εμπειρίας είναι δίκαιος ο τίτλος αυτός. Με δεδομένο ότι είναι η πρώτη αναμέτρηση των ομάδων, λογικά θα πάμε σε ένα παιχνίδι με τη Σεν Ζιλουάζ πίσω από τη μπάλα να ψάχνει την αντεπίθεση, προστατεύοντας τα μετόπισθεν. Επιλογή μας το 1Χ+Under 2,5 σε απόδοση 2.22.