Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με τα γκολ στο «Amex»

Μια αμφίρροπη αναμέτρηση διεξάγεται στο Μπράιτον εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ. Και οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά στοιχήματος την πρώτη αγωνιστική ξεκινώντας με το δεξί.

Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή καθώς πέρασε από το Μέρσεϊσάιντ και την έδρα της Έβερτον κερδίζοντας με 3-0. Με νέο προπονητή οι «γλάροι» τον Φάμπιαν Χούρζελερ έχουν πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές και έχουν φτιάξει ένα αρκετά νεανικό πρότζεκτ. Τελευταία μεταγραφή της ομάδας ήταν ο Χεορχίνιο Ρίτερ από την Λιντς για ένα ποσό κοντά στις 40 εκατομμύρια λίρες. Φέτος, η ομάδα θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και έχει αρκετές πιθανότητες να  το πετύχει σύμφωνα με τις αναλύσεις αγώνων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε ένα βήμα μακριά από το να ξεκινήσει με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα απέναντι στη μαχητική Φούλαμ. Ο νεοαποκτηθείς Ολλανδός Ζίρκζι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και στο 86’ με γκολ με το μηρό χάρισε τη πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του. Η Γιουνάιτεντ έδειξε αρκετές αμυντικές αδυναμίες ενώ επιθετικά παρουσίασε έλλειψη κυνικότητας η οποία ίσως της στοιχίσει μέσα στη σεζόν. Η μεταγραφική ενίσχυση για τον σύλλογο συνεχίζεται τόσο με την απόκτηση χαφ όσο και η απόκτηση παίκτη στην αμυντική ζώνη να είναι πιθανή πριν το τέλος των μεταγραφών.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δε δίνουν κάποιο ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση. Πιθανό είναι σύμφωνα με την εικόνα των ομάδων να έχουμε αρκετά γκολ. Επιλογή μας λοιπόν το G/G + Over 2,5 σε απόδοση 1.78.