ΕΠΣΣ 2η Αγωνιστική : Εύκολη νίκη για την Θύελλα Σερρών (φώτο) – Νίκες για Λιθότοπο και Χείμαρρο

Χωρίς πολλές εκπλήξεις τελείωσε η 2η αγωνιστική για την Α κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών όπου ξεχωρίζει η ευρεία νίκη για τα Καλά Δέντρα μέσα στο Γήπεδο Άνω Ποροϊων με 0-5

Χωρις σκορ ισόπαλο το ματς στο 1800 με το Νεοχώρι σε ένα δυνατό αγώνα με ομάδες ποιοτικές και ίδιας δυναμικής.

Πιο εύκολα από το ότι δείχνει το τελικό 4-2 νίκησε ο Λιθότοπος τη Νιγρίτα και δείχνει από την αρχή ότι είναι αρκετά ανταγωνιστικός και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Νιγρίτα έχει αρκετές αδυναμίες αλλά τα νέα παιδιά αποτελούν βάσεις για το μέλλον.

Νίκη παραμονής για τον Προβατά μέσα στην ανταγωνιστική Παλαιοκώμη και μάλιστα με ανατροπή. Δύο νίκες σε δύο αγωνιστικές με ομάδες που έχουν ίδιο στόχο δείχνει ότι η ομάδα του Προβατά ήρθε για να μείνει.

Η ιστορική Θύελλα Σερρών πολύ εύκολα νίκησε με 6-2 τον Λευκώνα και κατάκτησε την δεύτερη νίκη σε δύο αγώνες. Η ομάδα του κ. Άβαλη χωρίς να παίξει σε υψηλούς ρυθμούς είχε ένα εύκολο απόγευμα και έδειξε ξανά ότι θα είναι στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν όπως αρμόζει και στην ιστορία της

Αξίζει να σταθούμε στο κόσμο της Θύελλας που έδωσε ξανά το παρόν στις κερκίδες (φώτο)

Πρώτη νίκη για το Χρυσό απέναντι στο Μητρούσι και δείχνει ότι έχει σφυγμό η ομάδα καθώς με τα νέα παιδιά που παίζει φέτος και τις πολλές αλλαγές κατάφερε δύο θετικά αποτελέσματα τις δύο πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε έμπειρες ομάδες. Πολύ δουλειά χρειάζεται το Μητρούσι που είναι αρκετά αδύναμο όπως βλεπουμε αν και είναι νωρίς ακόμα.

Άνευ σχολιασμού ο αγώνας στο Χείμαρρο όπου το φαβορι για το πρωτάθλημα, η τοπική ομάδα, κέρδισε πολύ εύκολα τον Ηρακλή Σερρών με το ευρύ 6-1 και χωρίς να πιέσει για μεγαλύτερο σκορ.