Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Με τα γκολ στην Κωνσταντινούπολη

Ο ΠΑΟΚ θα ανοίξει την χορό των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ελληνικές ομάδες. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Γαλατασαράι των πολλών «αστέρων».

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα στο οποίο μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία, αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Πλέον, είναι μόνος του στην κορυφή του πρωταθλήματος και ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Πόλη. Σύμφωνα με τα Al προγνωστικά οι «ασπρόμαυροι» είναι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση αυτή ωστόσο θα προσπαθήσει να περιορίσει την επιθετική ορμή των γηπεδούχων.

Από την άλλη η γηπεδούχος Γαλατασαράι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι στο εγχώριο πρωτάθλημα, όντας απόλυτη και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με 1-3 εκτός έδρας στο οποίο έδειξε την δυναμική της. Η προσθήκη του Οσιμέν αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο φέτος, ακόμα και αν έχει έρθει ως δανεικός. Στοίχημα για τη «Τσιμ Μπομ» αποτελεί η παρουσία της στην Ευρώπη καθώς πέρυσι απογοήτευσε, βιώνοντας αποκλεισμό από τη Σπάρτα Πράγας, ενώ και φέτος αποκλείστηκε από τη Γιουνγκ Μπόις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναμένονται αρκετά γκολ στην αναμέτρηση της Πόλης. Και οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές. Επιλογή μας λοιπόν το Goal-Goal το οποίο πληρώνει στο 1.70 για όποιον αναρωτιέται τι να παίξω σήμερα.