Το στυλ ξεκινά από εμάς τις ίδιες: Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Το στυλ δεν αφορά μοναχα τα ρούχα που φοράς ή τα αξεσουάρ που επιλέγεις. Αφορά τον τρόπο που νιώθεις, τη διάθεσή σου και την αυτοπεποίθησή σου. Πολλές φορές, οι μικρές λεπτομέρειες που ίσως δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, είναι κι αυτές που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σου και σε κάνουν να νιώθεις όμορφη και δυνατή.

1. Φροντίδα του εαυτού σου

Το πρώτο βήμα για να αναδείξεις το στυλ σου είναι η φροντίδα του εαυτού σου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να περνάς ώρες μπροστά στον καθρέφτη, αλλά μπορεί να είναι πράγματα μικρά που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Ένα καλό skincare routine, λίγα λεπτά χαλάρωσης με ένα ωραίο άρωμα ή μια απλή περιποίηση των νυχιών μπορούν να φτιάξουν την διάθεση και να σε κάνουν να νιώσεις πιο φρέσκια και λαμπερή.

2. Άνετα και κομψά εσώρουχα

Το στυλ ξεκινά από τα μέσα – και αυτό ισχύει κυριολεκτικά! Τα εσώρουχα που επιλέγεις μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στο πώς νιώθεις. Όταν φοράς εσώρουχα που είναι άνετα και ταυτόχρονα όμορφα αποκτάς μια αίσθηση αυτοπεποίθησης που σε συνοδεύει όλη την ημέρα. Διάλεξε εσώρουχα λοιπον που σου ταιριάζουν, με απαλά υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα σου, και σχέδια που σου δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Ακόμα κι αν δεν τα βλέπει κανείς, εσύ θα ξέρεις ότι τα φοράς και αυτό θα επηρεάσει θετικά τον τρόπο που κινείσαι και εκφράζεσαι (εδώ μερικές καλές επιλογές) .

3. Επένδυσε σε βασικά κομμάτια

Κάθε γκαρνταρόμπα χρειάζεται βασικά κομμάτια που μπορείς να συνδυάσεις εύκολα και να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις. Ένα καλό τζιν, ένα άσπρο πουκάμισο, ένα μαύρο φόρεμα – όλα αυτά τα ρούχα είναι απαραίτητα γιατί μπορούν να γίνουν η βάση για διαφορετικά στυλ. Μην φοβάσαι να επενδύσεις σε ποιότητα όταν πρόκειται για τέτοια κομμάτια, γιατί θα τα φορέσεις ξανά και ξανά.

4. Τα αξεσουάρ που αγαπάς

Ένα απλό ντύσιμο μπορεί να απογειωθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ένα όμορφο φουλάρι, ένα κλασικό ρολόι ή ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια μπορούν να δώσουν χαρακτήρα σ’ ένα καθημερινό look. Διάλεξε αξεσουάρ που σε εκφράζουν και που ταιριάζουν με το προσωπικό σου στυλ. Ακόμα και απλά, μικρά κομμάτια μπορούν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στην εμφάνισή σου.

5. Το μακιγιάζ ως λεπτομέρεια

Δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις με το μακιγιάζ για να έχεις στυλ. Αρκεί να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου με έναν φυσικό τρόπο. Μια ελαφριά βάση, λίγο ρουζ και ένα κραγιόν που ταιριάζει με την επιδερμίδα σου μπορούν να κάνουν τη διαφορά χωρίς να μοιάζουν υπερβολικά. Επίσης, μην ξεχνάς ότι το μακιγιάζ πρέπει απλά να σε κάνει να νιώθεις καλά κι όχι να σε κάνει αγνώριστη.

6. Το άρωμα που σε χαρακτηρίζει

Το άρωμα που επιλέγεις είναι μια από τις πιο προσωπικές επιλογές καθώς σε συνοδεύει όλη την ημέρα και μένει σε χαρακτηρίζει στους γύρω σου. Διάλεξε ένα άρωμα που σε εκφράζει και που σε κάνει να νιώθεις δυνατή και συνάμα θηλυκή κάθε φορά που το φοράς.

7. Η διάθεση που εκπέμπεις

Τέλος, το πιο σημαντικό στοιχείο του στυλ σου είναι η διάθεση! Ό,τι κι αν φορέσεις, αν νιώθεις καλά μέσα σου, αυτό θα φανεί και στους άλλους. Όταν εκπέμπεις θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, οι γύρω σου θα το παρατηρήσουν και θα σε θαυμάσουν. Το στυλ ξεκινά από… μέσα και δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική μας εμφάνιση!