Παραμονή στην κορυφή για Θύελλα Σερρών, Χείμαρρο και Λιθότοπο!

Είχαμε την 4η αγωνιστική για την Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών όπου θα μπορούσαμε να πούμε ξεχώρισε η ματσάρα στα Άνω Πορόια καθώς παίχτηκε επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο, με δύο πολύ ωραία γκολ και πολλές φάσεις. Το τελικό 1-1 αδικεί το Άνω Μητρούσι. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του θρακικού έδειξε ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα της και στη συνέχεια θα επιστρέψει σε υψηλούς στόχους.

Εύκολη νίκη για το Νεοχώρι απέναντι στη Νιγρίτα με 5-2 και η Νιγρίτα με τις εμφανίσεις αυτές δείχνει ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω πλην της παραμονής. Νίκη ανάσα για το Νεοχώρι που ελπίζει σε μία νέα αρχή για το πρωτάθλημα.

Νίκη χωρίς κόπο και για το Χείμαρρο με το ευρύ 5-0 απέναντι στην Παλαιοκώμη που πάλεψε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της απέναντι στη Θύελλα αλλά στον άλλο πρωτοπόρο έχασε χωρίς αντίσταση εκτός έδρας.

Επίσης εύκολα ο Λιθότοπος, με το εξαιρετικό ξεκίνημα, νίκησε τον αρκετά αδύναμο Λευκώνα. Το σκορ 5-1 δείχνει απόλυτα την πορεία του αγώνα.

Η ιστορική Θύελλα Σερρών πολύ δύσκολα και στο τελευταίο λεπτό κέρδισε μέσα στην έδρα της Α.Ε. Χρυσού. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο τον αγώνα και έχασε πλήθος ευκαιριών. Η νίκη της Θύελλας ήταν δίκαιη και αφήνει βέβαια μία πίκρα στο Χρυσό ο τρόπος που ήρθε. Συνεχίζει αήττητη και πρώτη η ομάδα των «Λιγνιτωρύχων» και την 4η αγωνιστική.

Στο Ντέρμπι το Σιδηρόκαστρο νίκησε καθαρά με 2-0 τα Καλά Δέντρα. Νίκη που βάζει φωτιά στην κορυφή.

Οι πρώτες 6 ομάδες θα ανταγωνιστούν έως το τέλος φέτος για το πρώτάθλημα (1800, Θύελλα, Καλά Δέντρα, Σιδηρόκαστρο, Λιθότοπος και Χείμαρρος)

Το 1800 με σκορ 2-0 νίκησε τον αδύναμο Ηρακλή Σερρών που μπορεί να μην έκανε ούτε ευκαιρία στον αγώνα. Το 1800 που ανέβηκε φέτος είναι στις πρώτες θέσεις και θα αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για κάθε σύλλογο.

Στη Β κατηγορία ξεχωρίζουμε την μεγάλη νίκη για τα Πλατανάκια με το εντυπωσιακό 2-6 μέσα στο Πήγασο και βρίσκονται στην κορυφή.

Το Ποντισμένο που είναι από τα φαβορί για την πρώτη θέση δυσκολεύτηκε ένα ημίχρονο απέναντι στη μαχητική Καστανούσσα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε τον αγώνα.

 

Στον άλλο όμιλο ξεχωρίζει η νίκη για το Ροδολίβος με το Δραβίσκο που είναι το ξεκάθαρο φαβορί φέτος για την άνοδο.

Εύκολη κιόλας νίκη σε έναν αγώνα που το περιμέναμε να είναι ντέρμπι!

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΝΙΓΡΙΤΑ 2018 : 5-2
ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ – ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ : 1-1
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ – ΛΕΥΚΩΝΑΣ : 5-1
ΧΡΥΣΟ – ΘΥΕΛΛΑ : 0-1
ΣΕΡΡΕΣ 1800 – ΗΡΑΚΛΗΣ : 1-0

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ : 2-0
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ – ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ : 5-0
ΡΕΠΟ: ΠΡΟΒΑΤΑΣ

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ 2η αγωνιστική

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Β’ – ΚΟΙΜΗΣΗ : 5-1
ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ – ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΣΑ : 4-1
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ Β’ – ΒΥΡΩΝΕΙΑ : 0-0
ΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΓΚΙΣΤΡΟ : 0-5

ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ – ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ : 2-4
ΠΗΓΑΣΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ : 2-6
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ – ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ : 4-1

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ  2η αγωνιστική

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ – ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ : 0-0
ΣΕΡΡΕΣ 85′ – ΧΡΥΣΟ Β’ : 3-2
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ – ΨΥΧΙΚΟ : 1-2
ΠΡΩΤΗ – ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ : 1-4

ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ – ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ : 4-1
ΕΛΑΙΩΝΑΣ – ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ : 1-3
ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ – ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ : 1-3
ΡΕΠΟ: ΠΟΣ 2000