Εθνικός Ροδολίβους : Μία ακόμα εντυπωσιακή μεταγραφή

Μία ακόμα εντυπωσιακή μεταγραφή για τον Εθνικό Ροδολίβους με την απόκτηση του Αλέξανδρου Κουτκουδάκη.

Η ομάδα από το Παγγαίο δείχνει με κάθε τρόπο ότι στοχεύει ψηλά, φέτος για άνοδο και μετά να πρωταγωνιστήσει στο Σερραικό ποδόσφαιρο. Με το ξεκίνημα που έκανε στο πρωτάθλημα είναι φανερο ότι είναι στο σωστό δρόμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το νέο αθλητή : 

‘’Προσθήκη ποιότητας’’ για τον Εθνικό με τον Αλεξανδρος Κουτκουδακης

Ο Α.Σ. Εθνικός Ροδολίβους είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου (13/03/1999) μεσο-επιθετικού Αλέξανδρου Κουτκουδάκη. 

Ο Άλεξ αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις του άξονα αλλά και στα πλάγια της επίθεσης καθώς η άριστη τεχνική του κατάρτιση και η δημιουργία του παιχνιδιού είναι κάτι που τον χαρακτηρίζουν !

Σαν φοιτητής των ΤΕΙ Σερρών είχε αγωνιστεί για 2 χρόνια στην Α ΕΠΣ Σερρών με την ΑΕ Χρυσού και τον ΑΟ Ψωμοτοπίου ενώ τις προηγούμενες και τις επόμενες από εκείνες σεζόν αγωνιζόταν στην Α1 και Α κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας με την ΑΕ Ευόσμου,Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου και την ΑΕ Αμπελοκήπων απ όπου και αποκτήθηκε. 

Η φιλία που τον συνδέει με πολλούς παίχτες της ομάδας και το παρεΐστικο κλίμα στα αποδυτήρια έκαναν τον Αλέξανδρο να θέλει να γίνει μέρος της μεγάλης μας οικογένειας!!

Άλεξ καλώς ήρθες στον Εθνικό μας!!

Βήμα βήμα προς την κατάκτηση της κορυφής!!