1η Αγωνιστική ΕΠΣ Σερρών Α’ κατηγορία : Νίκη στο ντέρμπι για το 1800 – εύκολη νίκη για τη Θύελλα Σερρών

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών και από την αρχή δείχνει πόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα παρακολουθήσουμε φέτος.

Αξίζει να σταθούμε για αρχή στη νίκη του 1800 μέσα στα Καλά Δέντρα. Μία νίκη που ήρθε με γκολ στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67′ και το γκολ πέτυχε ο Τζιάνης Απόστολος.

Μία νίκη που πλέον τοποθετεί το 1800 στις ομάδες που θα διεκδικήσουν διάκριση αν και βέβαια είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο.

Η ιστορική Θύελλα Σερρών με εμφατική νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Ηρακλή Σερρών και σκορ 0-4 έδειξε από την αρχή ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Στο 1ο ημίχρονο μία πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Χατζηπαύλου έφερε το 0-1 και προς το τέλος του ημιχρόνου ο Παυλίδης σημείωσε το 0-2.

Ο ίδιος παίκτης με 2 ακόμα γκολ (το ένα με πέναλντι) έκανε στο Β Ημίχρονο το τελικό 0-4 και έδειξε ότι φέτος θα αποτελέσει έναν από τους ηγέτες του ιστορικού αυτού συλλόγου.

Ο Ηρακλής ήταν καλός κατά διαστήματα, αρκετά απείθαρχος όμως και το τελικό σκορ ήταν ξεκάθαρα δίκαιο.

Έκπληξη είχαμε στο Μητρούσι όπου η μαχητική Παλαιοκώμη με τον Κορώνη έφερε ένα μεγάλο διπλό που θα την βοηθήσει πολύ στη συνέχεια.

Ο Κορώνης ηγέτης της Παλαιοκώμης με πολλές μάχες, ξεχώρισε.

Το Άνω Μητρούσι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς ουσία στο παιχνίδι του και φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Για το Άνω Μητρούσι σκόραρε ο Καρφαρίδας.

Μεγάλη νίκη για τον Λιθότοπο που κατάφερε όχι μόνο να παρουσιάσει ομάδα καθώς ξεκίνησε φέτος με πολλές δυσκολίες και αρκετά αργά αλλά και αξιόπιστη αγωνιστικα. Ένα διπλό σημαντικό καθώς θα δώσει και ψυχολογία στην ομάδα.

Έχει πολύ καλό σύνολο ο Λιθότοπος και θα κάνει πολλές ζημιές!

Ο Μπασαγιάννης με δύο σκολ και πολύ καλή παρουσία και ο Λαδάς τα γκολ ενώ είχε μειώσει προσωρινά ο Τσακιρίδης για το Νεοχώρι.

Το Σιδηρόκαστρο με πολλές ελλείψεις άφησε βαθμούς απέναντι στο Χρυσό που πάλεψε αλλά φέτος δεν είναι τόσο δυνατό.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι πλήρωσε τις ελλείψεις του ο Εθνικός και το Χρυσό κατάφερε να κλέψει έναν πολύτιμο βαθμό.

Ο Προβατάς πέτυχε μεγάλο διπλό απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με σκορ 1-3 μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού Λευκώνα. Σημαντική νίκη που αν και είμαστε στην 1η αγωνιστική μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι!

Τελευταίο ματς το Νιγρίτα – Χείμαρρος που δεν ήταν τελικά ντέρμπι.

Νίκη με το ευρύ 0-5 ο Χείμαρρος που έδειξε από την αρχή ποια ομάδα είναι το φαβορί.

Με πολλούς έμπειρους παίκτες και οργανωμένη ομάδα απέναντι σε μία Νιγρίτα που είναι σχεδόν ίδιος κορμός με την προηγούμενη χρονιά.

Νιγρίτα – Χείμαρρος : 0-5

Λευκώνας – Προβατάς : 1-3

Σιδηρόκαστρο – Χρυσό : 3-3

Ηρακλής Σερρών – Θύελλα Σερρών : 0-4

Άνω Μητρούσι – Παλαιοκώμη : 1-2

Καλά Δέντρα – 1800 : 0-1