Ροδόπολη Σερρών : Συνεχόμενα προβλήματα με τα ΑΤΜ (Φωτογραφία)

Συνεχίζoουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα οι κάτοικοι της Ακριτικής Ροδόπολης σχετικά με τα ΑΤΜ και το τοπικό δραστήριο blog το σημειώνει και μάλιστα αναφέρει τη δικαιολογία που ακουγόταν όταν έκλεισαν τα τραπεζικά καταστήματα “ότι με τα ΑΤΜ μπορούν να γίνουν όλες οι εργασίες”

Είναι αρκετά ευρυματικός και ο τίτλος του άρθρου του RodopolisBlog ” Ζητάμε την κατανόησή σας. Θα σας εξυπηρετήσουμε σε λίγα λεπτά” καθώς είναι το μήνυμα που συχνά διαβάζουν οι κάτοικοι της κωμόπολης αυτής.

Όταν έκλεισαν τα καταστήματα των Τραπεζών στην Ροδόπολη μας έλεγαν ότι με τα ΑΤΜ μπορούν να γίνουν όλες οι εργασίες και δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα…

Τελικά σχετικά με το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Ροδόπολης, ερχόμαστε συχνά αντιμέτωποι με καθυστερήσεις στην τροφοδοσία του.

Την ίδια στιγμή που οι χρεώσεις για αναλήψεις από κάρτα άλλης τράπεζας έχουν αυξηθεί!

Ένα θέμα που έχουμε αναδείξει ξανά στο RodopolisBlog.

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν στην αγορά αρκετά μηχανήματα ΑΤΜ από ανεξάρτητες εταιρίες πλην των τραπεζών (κυρίως σε τουριστικές περιοχές) που δεν χρεώνουν τις αναλήψεις… μήπως ήρθε η ώρα οι αρμόδιοι να το δουν ή έστω να λάβουν σχετικές πληροφορίες μήπως και μας συμφέρει;