Συνεχίζει την αγωνιστική του ενίσχυση ο ιστορικός Εθνικός Ροδολίβους

Συνεχίζει την ενίσχυση ο ιστορικός ΕΘΝΙΚΟΣ Ροδολίβους και μάλιστα με “δικά” του παιδιά καθώς μέχρι σήμερα έχει ενισχυθεί με αρκετούς παίκτες που κατάγονται από την επαρχία του Ροδολίβους και αυτό από μόνο του δίνει μία άλλη δυναμική στο σύλλογο.

Όταν το Ροδολίβος και οι άνθρωποί του κατανοήσουν τη δυναμική του συλλόγου, το μέγεθος που έχει με το γήπεδο, την περιοχή που εκπροσωπεί αλλά και την ιδιαίτερη ιστορία του τότε θα δούμε έναν άλλο ΕΘνικό Ροδολίβους που δεν θα είναι εύκολο να τον συναγωνιστούν αρκετοί σύλλογοι στο Νομό.

Η νέα μεταγραφή είναι ο Ντίνος Καμπούρης και παρακάτω δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου:

‘’Ανεβάζει ταχύτητα στα φτερά’’ του ο Εθνικός με τον Ντίνος Καμπούρης

Ο Α.Σ. Εθνικός Ροδολίβους είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου (20/05/1999) χαφ-μπακ Κωνσταντίνου Καμπούρη. 

Ο Ντίνος αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στα δεξιά αλλά και στα αριστερά,τόσο σαν χαφ όσο και σαν μπακ και έρχεται να δώσει ταχύτητα και δύναμη στις πλευρές της ομάδας. Έχοντας αγωνιστεί για χρόνια στην Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Φοίνικα Πολίχνης,πέρυσι έπαιξε με την ΑΕ Χρυσού στην Α ΕΠΣ Σερρών καθώς μετακόμισε στις Σέρρες για επαγγελματικούς λόγους. 

Με καταγωγή κι αυτός από το Μικρό Σούλι (πρώτα ξάδερφια με τον τερματοφύλακα μας Θανάση Κάμπα),η αγάπη του για το χωριό και το οικογενειακό κλίμα του Εθνικού ήταν αυτά που έκαναν τον Ντίνο να θέλει να βοηθήσει την φετινή προσπάθεια μας !!

Ντίνο καλώς ήρθες στον Εθνικό μας!!

Βήμα βήμα προς την κατάκτηση της κορυφής!!

ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ